Uw kind aanmelden

Heeft u een goede indruk van De Saffier gekregen en wilt u graag uw kind aanmelden? Dit kan een aanmeldingsformulier. Dit formulier ontvangt u tijdens een afspraak met een rondleiding door de school. We heten u en uw kind(eren) van harte welkom.

Na aanmelding

Ongeveer acht weken voordat uw kind 4 jaar wordt, komen u en uw kind naar school voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leert de leerkracht  uw kind, aan de hand van een in te vullen vragenlijst , een beetje beter kennen. De wenmomenten voor uw kind worden eventueel gelijk afgesproken..

Zes weken voor de vierde verjaardag van uw kind zijn er tien wenmomenten in de klas. Sommige kinderen willen al meteen hele dagen naar school, terwijl andere kinderen het liever nog wat rustiger aan doen. Natuurlijk passen wij de wenmomenten aan de behoeften van uw kind aan. Op de eerste wendag heet de directeur u welkom en brengt u en uw kind naar de groep.

Aanmelden 4 jaar en ouder


Is uw kind ouder dan 4 jaar en volgt hij/zij al onderwijs en wilt u hem/haar aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met de school. Goed om te weten is dat alle scholen in Zoetermeer voor leerlingen die al onderwijs volgen de BAO-BAO procedure (basisonderwijs naar basisonderwijs) wordt gevolgd: 

In het schooljaar 2023-2024 is er in de volgende groepen geen of berperkt plek:

groep 1 - 2 plekken beschikbaar

groep 2 - vol

groep 3  - plek

groep 4 - plek

groep 5 - plek

groep 6 - plek

groep 7 - plek

groep 8 - vol

Het kan weleens gebeuren dat er toch nog een plekje ontstaat in een groep die geen plek meer heeft. Dit kan gebeuren doordat een leerling bijvoorbeeld verhuist. Voor de meest recente informatie over een mogelijke plaatsing kunt u het best contact opnemen met de directie. 

 

Snel naar