Kinderopvang

Het Kiwinest van Kern Kinderopvang biedt kinderopvang aan bij IKC De Saffier. Op deze locatie zijn een kinderdagverblijf, een speeltaalhuis en een buitenschoolse opvang (BSO) gevestigd. De kinderen die naar de BSO gaan, worden door de pedagogisch medewerkers van Het Kiwinest in de klas opgehaald.

Als integraal kindcentrum werken onderwijs en opvang versterkt samen. Het kinderdagverblijf en groep 1-2 werken beide met de taalmethode ‘Piramide’ en tijdens de Kinderboekenweek en de projectweek zijn er gezamenlijke activiteiten.

Kern Kinderopvang 

De kleurrijke en gezellige locaties van Kern Kinderopvang liggen verspreid in de verschillende wijken van Zoetermeer, Boskoop en Alphen aan de Rijn. Kern Kinderopvang biedt een plek waar kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. Met onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden we voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Zo beleeft uw kind een fijne dag.

Onze visie op kinderen

Wij luisteren naar kinderen. Wat hebben zij nodig? En helpen hen zo te ontwikkelen en te functioneren in de wereld van de toekomst. Wij laten kinderen zelf ontdekken wat hun kracht is en hoe zij groot willen worden. Behalve dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Waardoor zij ervaringen opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Bij Kern Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Omdat kinderen situaties op verschillende wijze beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Zo kleurt een kind op zijn eigen manier de wereld.

Meer informatie over Kern Kinderopvang vindt u op onze website, www.kern-kinderopvang.nl


Marlou van den Wijngaard
LocatiemanagerSnel naar